Nach oben Pfeil
4 Blocks Logo 4 Blocks Logo

Distribuție

Porträt Abbas

Abbas
Veysel Gelin

Abbas este încă în închisoare așteptând-și sentința, fiind acuzat de uciderea polițistului Robert John. Dezamăgit de fratele său, Toni, nu poate să aibă încredere decât în soția sa, Ewa. Pentru a-și hrăni orgoliul și setea de putere, Abbas ajunge într-un conflict cu un alt prizonier, Frankie, iar clanul rival profită de rivalitatea dintre cei doi frați pentru a destabiliza și mai mult clanul Hamady.

Veysel Gelin și-a început cariera în adolescenţă cântând muzică rap, primul său single „43 Therapy” fiind lansat în 2013. Anul următor, albumul de debut „Audiovisual” a urcat în topurile germane până pe poziția 17. În noiembrie 2018 urmează cel de-al treilea album, „Fuego”, iar melodia „Habibo” ajunge în top zece. „4 Blocks” e prima producție de televiziune în care joacă Gelin, originar din Essen.

Porträt Toni

Toni
Kida Khodr Ramadan

Toni obţinuse tot ce îşi dorise: cetăţenia germană, casa mult visată, o afacere imobiliară prosperă. Dar evenimentele din ultima perioadă îi zguduie stabilitatea, iar acum Toni devine mai implicat ca oricând în afacerea familiei. Deşi căsătoria sa cu Kalila e pe cale să se destrame, Toni face tot posibilul să extindă puterea şi influenţa familiei sale, iar controlul asupra Berlinului este doar începutul.

Descoperit într-o tabără de vară de regizorul, Neco Çelik, Kida Khodr Ramadan și-a făcut debutul în filmul „Everyday Life” (2003). Au urmat diverse roluri în producţii precum „Kebab Connection” (2004), „Ummah - Among Friends” (2013), dar şi în producții de televiziune precum „Tatort - Das Muli” (2015). În 2017 a jucat alături de Moritz Bleibtreu în drama „Only God Can Judge Me”. Pentru rolul său în serialul „4 Blocuri”, a primit numeroase premii, printre care și premiul pentru cel mai bun actor.

Porträt Amara

Amara
Almila Bagriacik

Moartea lui Vince a lovit-o dur pe Amara, dar acest moment a determinat-o să-o mai acorde o şansă lui Latif. Din dorinţa de a păstra familia unită, încearcă să păstreze relaţi bune cu Kalila şi Ewa, dar nu îşi doreşte să ştie nimic despre afacerile ilegale în care este implicat soţul ei. Metodele de investigare ale poliţistului Kutscha îi vor pune la mare încercare loialitatea faţă de familie.

Almila Bagriacik a debutat în drama premiată „The Stranger” (2010). Debutul a fost urmat de roluri importante în seriale de televiziune ca „The Teacher” (2012) sau „The Criminalist” (2014). Prima sa apariție pe marile ecrane a fost în rolul lui Bagriacik, din „Hördur Between the Worlds” (2015), care i-a adus o nominalizare la categoria „Cea mai bună actriță”, din partea Asociației Germane a Criticilor de Film, în 2015. Almila Bagriacik a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță nouă”, la „Colorful New Faces Award 2016”, pentru prestația sa din „Mitten in Deutschland: NSU - Die Opfer”. În 2018, ea poate fi văzută şi în serialul „Tatort”, în rolul comisarului Mila Sahin.

Porträt Kalila

Kalila
Maryam Zaree

Visul Kalilei de a avea o viaţă liniştită s-a spulberat când Toni a ales să se implice în activităţile ilegale ale familiei. Deşi îşi iubeşte sincer soţul, are îndoieli cu privire la un viitor comun, aşa că îşi pune toată energia într-un adăpost pentru refugiaţi. Pe măsură ce efectele afacerii lui Toni îi afectează familia, Kalila trebuie să ia o decizie radicală.

Născută la Teheran, Maryam Zaree a copilărit la Frankfurt am Main, frecventând Filmuniversität Potsdam-Babelsberg. A devenit cunoscută pentru rolul din producția cinematografică „Shahada” (2010), care i-a adus mai multe premii. În prezent, Zaree lucrează la primul său documentar. Pentru rolul ei din serialul „4 Blocks” a câştigat un premiu Grimme.

Porträt Ewa

Ewa
Karolina Lodyga

Ewa, soția lui Abbas, este poloneză. Nefiind de orgine arabă precum restul membrilor clanului Hamady, Ewa se simte dată la o parte. În ciuda diferenţelor, ea îl iubeşte în continuare pe Abbas şi visează la o viaţă alături de acesta, lucru care o transformă în cel mai important aliat al lui Abbas în timpul încarcerării sale.

Karolina Lodyga și-a început cariera în producţii de televiziune, printre care „In Face of the Crime” (2010) și „Heimat ist kein Ort” (2014). În 2016 a jucat în producțiile polițiste „The Right to Worry” și „Commissioner Heller: Heat Stroke”, precum și în „No Marriage Without Break”.

Porträt Latif

Latif
Massiv

După eliberarea sa din închisoare şi arestarea ulterioară a lui Abbas, Latif este singurul responsabil de gestionarea traficului de droguri al clanului Hamady. El organizează importul şi transportul cocainei, atribuie teritoriile şi monitorizează încasările. Deşi îşi iubeşte soţia, pe Amara, aceasta parte tot timpul tăcută.

În adolescență, Massiv, pe numele adevărat Wasiem Taha, s-a mutat cu familia la Berlin unde a îmbrățișat curentul local hip-hop. Albumul său de debut, „Blut gegen Blut” a fost lansat în 2006. Acesta a fost urmat de alte câteva, precum și de biografia „Massive: Solange mein Herz schlägt” („Massiv: cât timp îmi bate inima”), scrisă împreună cu autoarea Mariam Noori. „4 Blocks” reprezintă debutul de televiziune al lui Massiv.

Porträt Kemal

Kemal
Sami Nasser

Kemal este mâna dreaptă a lui Toni şi, totodată, este unul dintre cei mai apropiați oameni ai acestuia. După Toni, el se bucură de cel mai mare respect în cadrul clanului, fiind şi responsabil de activităţile oficiale ale familiei, el gestionând activitatea clubului de noapte „Golden Dolls”.

Porträt Matthias Keil

Matthias Keil
David Schütter

Fiind fiul unui influent om de afaceri, Matthias Keil a dus o viaţă luxoasă lipsită de orice grijă. Când află că Toni se implică în domeniul imobiliar, vede oportunitatea de a dezvolta o afacere profitabilă alături de acesta şi de a câştiga, totodată, recunoştinţa tatălui său. În curând, tânărul va afla că afacerile cu Toni şi familia Hamady îl pot pune în pericol.

David Schütter a absolvit Şcoala de Dramă din Hamburg şi a apărut în mai multe seriale, printre care şi drama originală TNT „Podgoria: În ceaţa tăcerii” (2015). A primit premiul pentru cel mai bun actor de televiziune pentru rolul din filmul „Strawberry Bubblegums“ (2016).

Porträt Zeki

Zeki
Rauand Taleb

Zeki este cel care şi-a asumat responsabilitatea pentru cocaina confiscată. După ce este eliberat din închisoare, Zeki aşteaptă recunoştinţă din partea clanului Hamady şi o poziţie mai bună în structura clanului. Însă este dezamăgit de lipsa de apreciere, iar loialitatea sa va fi pusă la mare încercare.

Rauand Taleb și-a făcut debutul în televiziune în producţia „Mamele noastre, părinții noștri” (2013). Au urmat numeroase roluri în filmele de scurt metraj și producțiile de televiziune precum „Tatort - Schutzlos" (2014). Pentru filmul „Jeder Kanake gegen jeden Kanake” (2012)(2012), unde a regizat, Taleb a primit numeroase distincţii.

Porträt mohammad-al-saafi

Mohammad
al-Saafi
Ahmed Hefiane

Al-Saafis face parte din clasa superioară şi se bucură de o influenţă deosebită atât în Liban, cât şi în Germania. Atunci când Toni îl atrage într-o afacere, va dovedi că în spatele faţadei de om cultivat se află şi un adversar extrem de inteligent şi periculos.

Născut în Tunisia, Ahmed Hefiane și-a terminat studiile la Institutul Superior de Artă Dramatică din Tunis. După mai multe roluri în producţii de teatru şi cinematografie, regizorul Carlo Mazzacurati l-a distribuit în filmul „La giusta instanza” (2007). De atunci a jucat în producții cinematografice și de televiziune, inclusiv în ultimul film italian al lui Stefano Sollima, „Suburra” (2015).

Porträt Ruff

Isha
Eunique

Isha și-a făcut deja un nume pe scena muzicală din Berlin. Cu multă încredere în forţele proprii, nu ezită să discute cu Maruf când se întâlnesc în timpul unor repetiţii.

Eunique și-a început cariera muzicală în 2015, iar apoi au urmat mai multe colaborări cu artişti ca Joy Denalane și Veysel. În aprilie 2018 a lansat primul său album „Gift”, care a ajuns pe locul şapte în topul muzical din Germania.

Porträt Kutscha

Kutscha
Oliver Masucci

Kutscha este cel care a iniţiat ancheta asupra clanului Hamady. El este motivat de dorinţa nemărginită de a pune la pământ clanul arab şi, în special, pe Toni Hamady. Când îşi dă seama că timpul nu este de partea lui, recurge la metode mai neortodoxe.

Oliver Masucci a studiat la Universitatea de Arte din Berlin și a fost membru permanent al ansamblului Burgtheater din Viena. Pentru rolul său în comedia „Er ist wieder da” (2015), Masucci a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor. În 2017 a preluat rolul lui Ulrich Nielsen, în prima producție nemţească Netflix „Dark”.

Porträt Frankie

Frankie
GZUZ

Frankie este, ca şi Abbas, deţinut închisoarea Tegel. Taciturn și lipsit de scrupule, nu ezită să încerce să-l intimideze pe noul venit, Abbas. Datorită relaţiilor cu lumea exterioară şi cu angajaţii de la închisoarea Tegel, Frankie controlează traficul de droguri din închisoare.

GZUZ a fost membru „187 Strassenbande” în 2006. Primul său album solo „Ebbe & Flut” (2015) a ajuns numărul doi în topurile germane. Cu cel de-al doilea album „Wolke 7” (2018), GZUZ a ajuns numărul unu în Germania. Pentru GZUZ, sezonul doi „4 Blocks” reprezintă debutul în producţiile de televiziune.

Porträt Maruf

Maruf
Hassan Akkouch

Maruf este nepotul lui Kemal și nou în Berlin. Împreună cu Zeki, el trebuie să distribuie drogurile clanului Hamady către dealeri. Adevărata lui pasiune este totuși muzica şi visează în secret la o carieră muzicală. Atunci când o întâlneşte pentru prima dată pe Isha, devine imediat fascinat de ea.

Hassan Akkouch s-a născut în Liban și a crescut în cartierul Neukölln din Berlin. Documentarul premiat „Neukölln Unlimited” dezvăluie povestea familiei sale, care a fost deportată în 2003. Debutul său în producţii de televiziune a avut loc în 2011.

Porträt Zaur und die Tschetschenen

Zaur
şi mercenarii

Zaur și mercenarii lui plătesc pentru afacerile murdare ale al-Saafi. Pentru a-şi duce la bun sfârşit misiunea, ei trec peste cadavre. Cu brutalitate ieşită din comun, îşi elimină concurenţii fără să clipească.

Pfeil nächste Person Pfeil nächste Person

Pfeil nächste Person Pfeil nächste Person

Prezentare generală

Abbas

Toni

Amara

Kalila

Ewa

Latif

Kemal

MATTHIAS KEIL

Zeki

MOHAMMAD
AL-SAAFI

ISHA

Kutscha

FRANKIE

MARUF

ZAUR şi mercenarii

Distribuţie Sezonul 1 - Prezentare generală