Nach oben Pfeil
4 Blocks Logo 4 Blocks Logo

Episoade

Episodul 1: Frații

Episodul 1:
Frații

Toni Hamady plănuiește să lase în urmă afacerea familiei, pentru a duce o viață în legalitate, împreună cu soția și fiica sa. Dar, după o razie, Toni trebuie să intervină pentru a salva afacerile clanului. Fratele său Abbas mai mult încurcă decât ajută. Toni are motive să spere din nou abia la apariția neașteptată a lui Vince, prietenul său din copilărie.

Episodul 2: Nouă, greșit

Episodul 2:
Nouă, greșit

După ce anchetatorii îi dau drumul lui Toni, el îl trage la răspundere pe Abbas pentru faptele sale și îi spune clar cine e capul familiei. Profund jignit, invidios și suspicios la adresa lui Vince, Abbas trebuie să accepte, în cele din urmă, că acesta e demn de încredere. Toni intră într-o afacere cu un tip dubios pe nume Klaus Schiller, și e înșelat.

Episodul 3 - Ibrahim

Episodul 3:
Ibrahim

Cu puțin timp înainte de a se întâlni cu frații Hamady, Klaus Schiller e arestat. Toni bănuiește că Vince a avut un amestec în insuccesul tranzacției, dar Vince încearcă să îi risipească temerile și îi dă o idee despre cum poate rezolva problema cu cocaina, înainte ca Cthulhu să pună stăpânire pe Neukölln. În semn de recunoștință, Toni îl prezintă pe Vince enigmaticului cap al familiei.

Episodul 4 - Trădarea

Episodul 4:
Trădarea

După ce se ceartă cu Abbas, Amara se duce la Vince pentru protecție, în timp ce Toni află că fratele său l-a mituit pe Robert John, polițistul mort. Odată cu escaladarea disputei dintre frați, unchiul Hakeem îi sugerează lui Abbas să plece fără întârziere din Berlin. Dar când capul familiei e atacat de Rockers, Abbas întrevede o alternativă.

Episodul 5 - Neputincios

Episodul 5:
Neputincios

Toni are îndoieli că Cthulhu sunt vinovați de moartea unchiului său și bănuiește pe unul dintre apropiații lui. Abbas profită de situație pentru a începe un război cu Rockers și a-l înlocui pe Toni de la conducerea clanului Hamady, moment în care Amara descoperă de ce s-a întors de fapt Vince. Când îi spune în față ce a aflat, el îi face o propunere surprinzătoare.

Episodul 6

Episodul 6:
Dead Man Walking

Vince reușește să îl înfrângă în luptă pe Toni, dar în loc să-l predea, sugerează să îi pună totul în cârcă lui Abbas, pentru a fi condamnat. Condiția: Toni trebuie să accepte pacea și să dea asigurări că Vince poate pleca din Berlin cu Amara. Dar când Toni e răpit, Vince e nevoit să aleagă între vechiul său prieten și șansa unui nou început.

Prezentare generală

Episodul 1

Episodul 2

Episodul 3

Episodul 4

Episodul 5

Episodul 6

Sezonul 2 - Prezentare generală a episoadelor